Voets & Donkers

Roel Gerritsma, Voets & Donkers

Voets & Donkers is in de laatste jaren flink gegroeid, meer personeel maar ook meer klanten. De projecten worden steeds groter en de bijbehorende werkwijze is anders dan onze mensen voorheen gewend waren. Judith heeft ons geholpen door het begeleiden van onze projectmanagers. Een maatwerk begeleiding die ervoor zorgt dat onze projectleider weet wat er van hem verwacht wordt in bepaalde situaties. Zo zorgen we ervoor dat we onze projecten beter onder controle houden, dit levert efficiëntie en kwaliteit op! De professionele aanpak waar Judith voor staat is ons erg goed bevallen en daarom zouden we een dergelijk traject ook zeker aanbevelen aan anderen.

JuGo Better - ANAC Backoffice

Paul Vanthoor, Anac

In een groeiend bedrijf is Anac continu bezig om te verbeteren en de efficiency te verhogen. Dit realiseren we o.a. door het inzetten van nieuwe software, nieuwe functionaliteiten binnen bestaande applicaties of bestaande processen en werkwijzen onder de loep te nemen. Door het managen van de groei, maar ook door de waan van de dag zien we dat de oplevering en invoering/implementatie van projecten en verbeteringen (enorme) vertraging oploopt. Juist om deze reden hebben wij Judith benadert om enkele projecten te begeleiden en veranderingen aan te pakken. Zij zorgt er op een (meestal) prettige en professionele wijze voor dat alle partijen op één lijn zitten, dat de deadlines gehaald worden en medewerkers de verandering eigen maken met behoud van plezier in het werk.

JuGo Better - Rabobank

Ron Vanlier, Rabobank

In de financiële sector zijn procesmatig werken en digitalisering belangrijke ontwikkelingen. Het vasthouden aan ‘oude gewoontes’ is vaak een belemmering om op dat vlak te versnellen. Als projectmanager heeft Judith een belangrijke rol vervult om hierin wel het gewenste tempo te realiseren. Goed luisteren en doorvragen om de probleemstelling concreet te krijgen, gecombineerd met een pragmatische aanpak, lagen hieraan ten grondslag. Haar Lean-ervaring heeft daarbij enorm geholpen. Daarnaast is Judith gewoon een plezierig persoon om mee samen te werken.