Wie is Judith?

JuGo Better, dat is afgeleid van mijn naam; Judith Gordijn, aangenaam!
Samen met mijn twee dochters woon ik in Schijndel, middenin de fusiegemeente Meierijstad (Noord-Brabant). Daadwerkelijk verbeteringen realiseren, orde creëren ‘in chaos’ en snel schakelen. Daar haal ik plezier en voldoening uit!

Kennis, kunde en resultaatgericht

Als student HTS Logistiek leerde ik al alles rondom plannen. Wat perfect van pas kwam in mijn latere loopbaan, waar ik vele projecten ging managen. Met mijn MBA-studie Integraal Management, heb ik vervolgens mijn ervaring met leidinggeven verder verdiept. Die twee werkgebieden samen, projectmanagement en leidinggeven, zijn mijn basis. Natuurlijk ben ik mijn kennis blijven uitbreiden met gerelateerde opleidingen en trainingen, waaronder BlackBelt in Lean; het gedachtegoed van continu verbeteren. Want ook voor mezelf zet ik continu verbeteren in.

Met visie van ‘chaos’ naar orde en efficiency

Energiek, enthousiast, pragmatisch en een gezonde drive, dat zijn kernwoorden die bij mij passen. Ik hou ervan om te achterhalen wat jou drijft en vanuit welke visie of welk doel jij jouw bedrijf wilt verbeteren. Inventariseren, analyseren én een goed plan van aanpak maken, dit vanuit de invalshoek van project-, changemanagement en Lean. Naast het leveren van kwaliteit geloof ik in motiveren en verbinden, want samen kom je tot het beste resultaat. Een resultaatgerichte doener en teamspeler, dat ben ik! Mijn jarenlange ervaring, visie en kennis zet ik gecombineerd met gezond verstand in. De feitenkant combineren met de ‘zachte’ kant van het meenemen van de mensen. Dat past precies bij mijn natuurlijke affiniteit met het scheppen van orde en stap voor stap verbeteren of veranderen.